Kevin Jonas
(ének, gitár)

 

 

Paul Kevin Jonas II, 1987. november 5-én született a New Jersey beli Teaneckben,(de sok helyen laktak :D) mint legelső Paul és Denise Jonas 4 fia közül. A második keresztneve által lett Kevin Jonas 19, Csatlakozott a testvéreihez Joe-hoz, 18, és Nick-hez ,15,a bandába, melyet ötletesen Jonas Brothersnek neveztek el! Ereiben,Olasz,Ír,Német és Cherokee Indian vér csörgedezik! Kevin, mint legidősebb bátty az a személy,akire az összes testvére felnéz!
Kevin hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra! Nagyon ódivatú srácnak tartja magát, aki ha arra kerül a sor,hogy egy lánynak udvaroljon betartja a 3napos szabályt amit anyukája tanított neki!(mindíg 3 nappal előre hívja meg a lányt, hogy annak legyen ideje elkészülni és egyeztetni az időbeosztásával)

 

 

" Nyomás  a Hűtőbe" ( Aj-nek mondta 2006-ban mikor együtt turnéztak és Aly belemászott egy pepsi italhűtőbe)

" A nevem Mufasa, a világ királya vagyok jövök és megcuppantalak a kezemmel"

" Túl sok cukrot eszem! Ez baj,le kell állnom"

" Egyszer Nick a backstage-ben kinyitotta az ajtót és berontott rajta vagy 30 lány, betámadták és elkezdték ölelgetni és rátapadtak. Nagyon megijedtünk nem tudtuk mit csináljunk testőreink sem voltak!"

" Egyszer randiztam egy lánnyal és ÚRISTEN ez volt a legrosszabb! Megcsókoltam és szőrösek voltak az ajkai! Nem tudtam neki semmit se mondani borzalmas volt!"

" Talán oylanok leszünk mint Ludacris, és minden évben kiadunk egy pop albumot"

" Mikor kicsi voltam apukám meg akart tanítani gázt pumpálni! Épp utaztunk valahova és én kicsit rosszul tartottam és s spray belement a szemembe! Teljesen kiborultam és sikítottam miközben futottam a fürdőbe a benzinkúton! Emlékszem sok dolgot le is vertem. Nagyon Kínos volt"

" Soha nem tenném! Soha nem veszem le a farmer dzsekim soha soha soha!" ( kev ezt kb 2006ban mondta mikor a lépcsőházukban kiakasztott 3 kép közül épp joe-ét nézték)

" Imádom azzal kezdeni a reggeleket, hogy videóklippeket nézek.Kicsit függő vagyok már!:D"

"Mikor Joseph és Nicholas megmondja mit csináljak, attól ki tudok akadni"

" Ugyanazon a napon néztem meg Gilligan szigetét és a Jurassic Parkot. Aztán este azt álmodtam, hogy egy T-rex megeszi Gilligant! Húú nagyon rosszat kellett ennem hogy ilyet álmodjak,vagy valami!"

" Látod ezeket az izmokat? Ezek szétroppantanak téged"

" Azt kérem a rajongóktól,hogy segítsenek megérteni a lányokat! Mért mondják egy képre,hogy az rossz, mikor nagyon jól néznek ki rajta?"

"Kicsit furcsa,hogy a rajongók látják a képeinket,mikor kicsik voltunk ez oylan volt, hogy "ohh honnan szerezted azt a képet?""

" Az én titkom, hogy nem tudok ágyba menni, nem tudok aludni ha az ágyam nem csinálják meg mielőtt lefekszem. El tudok menni úgy reggel,hogy nem rakom be az ágyam, de meg kell csinálnom mielőtt a lefekvésre kerül sor!"

" Várj Joe! Hadd vegye elő mindenki a kameráját és a cuccait tudod,hogy ez megy a Youtube-ra!!"

" Egyszer azt mondtam az egyik tanáromnak,hogy az ingatlanügynök szólt,hogy a háznak amit most vett ledőlt a teteje. Adtam neki egy számot,hogy hívja fel, ami az én mobilom száma volt, mikor felvehívta felvettem és azt mondtam a telefonba "április bolondjaaa". Teljesen kiborult!"

" Nicholas nem bírja ha más horjda a zoknijait! Ha felveszed a zokniját nagyon ideges lesz, és ez tök vicces"

"Ha beleszólnak abba ahogy vezetek,attól nagyon ideges tudok lenni"

 

 

 

Kevin egyik kedvenc ruhadarabja a Bandanna vagy másnéven kendő! Mostanság szinte nem is lehet látni nélküle, ha pedig igen akkor az azért van mert valószinűleg úgy elkeverte a szobája padlóján szétdobált holmik között, hogy inkább nem állt neki megkeresni! szóval, kevin általában a nyakában horjda a kendőit, néha betűrve a pólója vagy az ingje nyakába de elgtöbbször csak úgy fleköti, általában kisebbeket de láthattunk már rajta a live chat-en óriási terítőre hasonlító kendőt kék minimalacokkal (kevnek nagyon tetszett joenak kevésbé), az S.O.S.-ben egy szintén nagyobb szürkét, az egyik díjátadon egy közepes fekete selymet és még szerintem napokig sorolhatnám szóval hamarosan hozom róla a képeket és inkább nézzétek meg ti!

 

 

 

Kevin saját bevallása szerint a kedvenc cipőfajtái a csizmák. Imádja hordani őket és szerinte nagyon kényelmesek! Kevin általában elegánsabb csizmákat hord aminek sarka is van. Egy kicsit furcsa és nehéz megszokni, de ez illik kevin mostani stílusához! Kev, ha félmagasszárú csizmát hord akkor általában ráhajtja a nadrág szárát, de ha magasszárú csizma van rajta olyankor beletűri. Én személy szeritn furának tartom sőt néha idegbajt kapok egy-egy választásától de általában neki jóláll. Képen pedig megmutatom nektek kevin leggyakrabban hordott csizmáit! Fekete és fehér félmagasszárú csizmát szokott hordani ugyanúgy koncertekre mint ahogy rendezvényekre is a barnát általában rendezvényeken a magasszárút pedig akár hétköznapokon és fellépéseken is hordja!Bocsi de egyenlőre a fehérről csak elmosódott képem van mert folyton táncol.

 

Kevin kétféleképpen szokta hordani a haját,de mindkét hajviselettel más embernek tűnik!

Kevinnek eredetileg göndör a haja akárcsak Nicknek vagy az édesanyjuknak!Mikor Kev haja göndör sokkal öregebbnek tűnik a saját koránál, általában emgfontoltabban beszél komolyabban viselkedik, olyan nagy,okos és erős bátyus aki gondoskodik öccseiről. Persze a hülyéskedésbe általában benne van kivéve ha nem rontja el a kedvét Nick azzal,hogy azt mondja neki,hogy nem vicces!

 

Egyenes hajjal Kevinnek még az arca is teljesen más. Mikor kevin haja egyenes általában a fufruja valamelyik szeme előtt van de hogyha nagyon muszáj kisfiúsan elfésüli. Kevnek nem csak az arca más egyenes hajjal hanem a viselkedése is! Kevin ilyenkor merészebb és hülyébb, többet nevet és még ő si próbálja tenni magát :D:D! Persze ha gitár van a kezében akkor tökmindegy milyen a haja hisz Kev totálisan szerelmes a gitárjába és ha az a kezében van szinte mindíg  ugyanúgy pörög!

 

 

A konzervatív és/vagy vallásos fiatalok körében népszerű a ?maradj tiszta? mozgalom, amelynek lényege, hogy hívei megőrzik szüzességüket leendő házastársuk számára. A mozgalomban résztvevő fiatalok "purity" (tisztaság) vagy "chastity" (szűziesség) gyűrűt viselnek, amellyel a világ számára is kinyilvánítják szándékukat, a weben pedig számos oldalon  támogatják egymást, hogy képesek legyenek céljukat elérni.

 

 

A szűzies mozgalomhoz időnként sztárok is csatlakoznak, legutóbb épp a Jonas Brothers nevű tinizenekar tagjai, akik nevükhöz méltóan testvérek: Nick 15, Joe 18, a legidősebb, Kevin 20 éves. Kevin szerint az önmegtartóztatás ?eléggé rock and roll?, Nick ugyan ?tök jónak? találja a visítozó rajongó lányokat, de ugyanígy ?tök jónak? gondolja fogadalmi gyűrűjét is. Joe pedig elmondta, hogy ?ígéretet tettek maguknak és Istennek, hogy tiszták maradnak a házasságig?.

Sajnos a Jonas testvérek fogadalmát némileg kétségessé teszik a sztárvilágban korábban nagy nyilvánosság előtt bejelentett, majd elbukott szüzességi esetek, amelyeknek legviccessebb példája talán Britney Spears, de a US Magazin  számos további ígéretet olvasott az ex-szüzek fejére.

Úgy tűnik, a tizenéves popénekesnők számára Amerikában kötelező a szüzesség, még ha csak verbálisan is. Az ügyvédje szerint 14 éves kora óta szexuálisan aktív Britney mellett Hillary Duff és Miley Cyrus is azt ígérték, ígérik, hogy megvárják az esküvőt. A jelenleg 20 éves Duff 2006-ban az Elle magazinnak mesélt erről, és bár azóta sem ment férjhez, a szüzesség mint lehetőség nem került többet szóba. A 15 éves Miley Cyrus friss résztvevője a popszakmának, a Hannah Montana című tévésorozattal futott be és az Extra nevű lapban jelentette be fogadalmát tavaly.

?Tudom, az az általános vélemény, hogy ezt lehetetlen megcsinálni, mert olyan életet élek, amilyet helyesnek gondolok és amiben tiszta maradok? - nyilatkozta az ifjú popcsillag.

Jessica Simpson énekesnőnek állítólag sikerült véghezvinnie a küldetést és megőriznie a szegény lányok egyetlen hozományát a Nick Lacheyvel kötött házasságáig, amely azonban sajnos nem bizonyult kellő kapocsnak közöttük: válásuk óta Lachey számos kaland után egy szépségkirálynőt boldogít. Simpson egyébként az önmegtartóztatást elsősorban fogamzásgátló eszközként tartja remeknek, mivel bevallása szerint ő maga is egy lyukas óvszernek köszönheti életét.

A sokat idézett szüzességi fogadalmak, nagy médianyilvánosságot kapó perek (mert ilyen is volt már, a fogadalmi gyűrű viselését akarták megakadályozni egy brit középiskolában) hatásaként azt hihetnénk, mindennek van valami hatása a tizenévesek szexuális szokásaira. A felmérések azonban mást mutatnak. Az Egyesült Államokban átlagosan 16-17 évesen élik át első, penetrációval járó szexuális élményüket a fiatalok, míg Európában szintén 16 év az átlag. Az átlagot lefelé módosítja a korai kezdéssel Finnország, Dánia és Izland, illetve Írország, ahol úgy látszik, a katolikus elvárás éppen visszafelé sül el.

A tisztasági mozgalom megítélésének valószínűleg a Nancy ül a fűben című, provokatív sorozat egyik szereplője sem tett túl jót. A magát mélyen vallásosnak mondó, szüzességi fogadalmat tett Tara (Mary-Kate Olsen) spirituális háttere ellenére marihuánát szív, aktívan flörtöl és önként jelentkezik drogdílernek. Ő minden problémája ellenére, vagy talán épp azért, életszerűbbnek tűnik, mint a Jonas Brothers

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Mien az oldalam?
Nagyon király!
Lehetne jobb is!
Elmegy!
Töröld le, de gyorsan!
Diavetítő